onsdag 19 december 2012

wish you where here

Mången låt innehåller just denna fras.. första strofen som fyller mitt huvud är wish you were here mio my country man.. med en suck konstaterar jag att jag djupt efter strävar den dagen då mitt liv innehåller daglug tvåsamhet är djupt efterlängtan men sällan tycks livet så enkelt..

"So, so you think you can tell heaven from hell blue sky from pain..."

Ett är säkert, tystnaden förföljer mig och livet får en allt starkare distans från min själ! Att känna dig utesluten, ensam och oönskad att bli avstängd med motivet "nu ska jag fan ha kul och det har jag definitivt bara utan dig för jag är bäst och du är värdelös och förtjänar inte att få vara i sociala sammanhang". Nä ingen har uttalat just de orden men handlingen talar för sig själv!! Men någonstans i anklagelsen och betraktelsen är det oftast bara min sårbara/destruktiva sida som orsakar allt och som är så fel att hela jag blir värdelös. Att en motpart aggerade uteslutande, förtalade eller mobbade detta smiter de ifrån allt ansvar över!!!

I Wish you were here... du min vän som tillåter mig att skratta som låter mig få gråta som ger mig utrymme att dansa, andas och tillsammans med mig låter framtiden bli ljus, lycklig och tillåtande!!